Welkom op deze website met mijn verzameling van spelersshirts van het Nederlands Elftal!!

Voetbal is mijn passie; geschiedenis is belangrijk! Deze twee komen samen in mijn verzameling van spelersshirts van het Nederlands Elftal. Shirts die gemaakt zijn om te dragen in officiele interlands van het Nederlands Elftal.

Voor mij is elk spelersshirt een stukje voetbalgeschiedenis; gemaakt om Nederland te vertegenwoordigen. Het shirt met de sterke Leeuw op de borst en de mooie Oranje kleur die beide al eeuwen wortels hebben in de Nederlandse geschiedenis. Shirts die hun plaats hebben verdiend door de interlands die zijn gespeeld, wedstrijden die zijn gewonnen en wedstrijden die zijn verloren. Shirts die hun plaats in de voetbalgeschiedenis gaan verdienen door de toekomstige interlands waar gejuicht of getreurt om zal worden. Deze spelersshirts mogen niet verloren gaan of ergens achterin een kast liggen; vergeten. Daar zijn ze te waardevol voor, in ieder geval voor mij!!!

In de fotogalerij heb ik mijn verzameling spelersshirts ondergebracht. Veel plezier met het bekijken ervan! Natuurlijk kun je altijd contact opnemen met vragen en/of opmerkingen die je hebt. Neem in ieder geval contact op in het geval je nog een shirt voor mij beschikbaar hebt. Elke uitbreiding van mijn verzameling is van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Hilko Hoekman.